Karriärmöjligheter i det plåtlitliga företaget

Vi på EMAB vill gärna få kontakt med med dig som har ett bra driv och gillar att engagera dig i ditt arbete. Om du har utbildning eller erfarenheter inom plåt- och metallbearbetning – allt från operatör, konstruktör, kvalitet eller försäljning – hör av dig! Även om vi för tillfället inte har några lediga tjänster, får du gärna skicka oss ditt CV och ett personligt brev med vilken typ av tjänst du har intresse av.

Affärsinriktad Ekonomichef/Controller

EMAB Sweden rustar nu för en spännande och dynamisk tillväxtresa. Vi behöver därför stärka upp vår organisation med en passionerad och driven ekonomichef/controller som tillsammans med VD, ledningsgrupp och övriga medarbetare kan genomföra uppdraget.

I rollen ansvarar du för företagets ekonomi- och controllerfunktion och blir vår sakkunnige i frågor av ekonomisk natur. Du färdigställer månads- och årsbokslut och ansvarar för resultatrapportering.

Som controller arbetar du med för- och efterkalkyler, projekt avseende bl.a. lönsamhetsanalyser och kapitalrationalisering samt budget och prognoser.
Du gör framtidsbedömningar baserade på analyser av försäljningsstatistik och företagets ekonomiska resultat. Du fungerar också som ett stöd till VD och övriga chefer och är en naturlig del i företagets ledningsgrupp. Förutom Dig själv består ekonomifunktionen av ytterligare 1,5 personer.

Vi söker dig som har akademisk utbildning och/eller erfarenhet inom området samt från tillverkande industri. Du är noggrann, självgående och har en tydligt analytisk förmåga. Du har lätt för att förstå sambandet mellan affären och det ekonomiska utfallet samtidigt som du trivs med att arbeta nära verksamheten. Positiv energi, engagemang och struktur är kännetecknade för dig. Du är proaktiv i ditt arbetssätt och drivs av ett högt arbetstempo och prestigelöst lagarbete. Djup kunskap om affärssystem samt Office/Excel är nödvändigt.

Har du ett starkt intresse inom ekonomi, analys och ständiga förbättringar och vill vara med på tillväxtresan? Då kan vi erbjuda en spännande och utmanande roll. Frågor kring tjänsten besvaras av VD Tomas Enocson tel 0371-58 71 22, epost. tomas.enocson@emab.com.

Sista ansökningsdag är den 7 mars, men vi tillämpar löpande urval. Välkommen med din ansökan till marita.eriksen@emab.com.

 

Att jobba på EMAB

Hos oss på EMAB arbetar vi i en modern organisation där vi tror på varje medarbetares engagemang i teamet och arbetslaget för att tillsammans arbeta för gemensamma mål. 

Våra medarbetare trivs hos oss. Ett bevis på detta är låg personalomsättning och flera har tagit chansen att göra karriär inom företaget, men nya utmanande och mer ansvarsfulla arbetsuppgifter högre upp i organisationen.

 

Är du sugen på en ny karriär?

EMAB Sweden AB
Götgatan 9
334 33 Anderstorp

EMAB Sweden AB
Box 23
334 21 Anderstorp

+ 46 (0)371-58 71 20

Måndag–fredag
07.00–16.00