Karriärmöjligheter i det plåtlitliga företaget

Vi på EMAB vill gärna få kontakt med med dig som har ett bra driv och gillar att engagera dig i ditt arbete. Om du har utbildning eller erfarenheter inom plåt- och metallbearbetning – allt från operatör, konstruktör, kvalitet eller försäljning – hör av dig! Även om vi för tillfället inte har några lediga tjänster, får du gärna skicka oss ditt CV och ett personligt brev med vilken typ av tjänst du har intresse av.

Affärsutvecklare

Med vår breda tekniska kompetens, unika helhetserbjudande av olika processer och god kapacitet spänner vi nu bågen ytterligare mot marknaden – tillsammans med dig!

Som AFFÄRSUTVECKLARE hos oss kommer dina insatser bidra till fortsatt framgång och tillväxt. Du ingår i vårt säljteam på fyra personer bestående av affärsutvecklare/säljchef, projektledare och innesäljare. Vi har idag en bred kundbas inom både fordonsbranschen och övrig industri där majoriteten är Svenska kunder. I arbetet ingår resor. Du kommer lägga stort fokus på befintliga kunder där vi ser en stabil tillväxtpotential men utöver det gör vi också upp en plan tillsammans för att bearbeta och ta in helt nya affärer. Vi har en stor ambition att växa i såväl Sverige som i övriga Europa. Du för ett tätt samarbete med dina kollegor i teamet men även med Teknisk chef, Produktionstekniker och vår marknadsinriktade VD. Du driver arbetet i processen från kontakt med kund, genomgång av uppdragsanalys, beräkningar av kalkyl/offert till avslutad affär. Därefter lämnar du arbetet i goda händer till kollegor för beredning, produktion, eftertempon och leverans. Du ansvarar för uppföljning och arbetet kopplat till efterkalkyler osv. Vi arbetar i affärssystemet Monitor som tillsammans med Officepaketet blir viktiga verktyg för dig i ditt arbete. Trivsel och gott arbetsklimat startar för oss med en genomtänkt introduktion anpassad efter just dig och dina behov. Vi ser fram emot att lära känna dig och diskutera ditt potentiella bidrag till vår framtida resa.

Tillsammans levererar vi resultat!

DIN PROFIL
Vi är nyfikna på dig som har en teknisk bakgrund med erfarenhet från affärsmässiga kundrelationer inom tillverkande industrin. Har du kunskaper/erfarenheter inom metallbranschen så är det meriterande. God förståelse för affären och intresse för produktkalkylering är viktigt. Som person är du samarbetsinriktad och handlingskraftig med god förmåga att driva dig själv och strukturera ditt arbete. Ditt engagemang och tålamod tillsammans med trygghet att utveckla och skapa långsiktiga relationer uppskattas mycket högt. Du behärskar engelska i tal och skrift och har god datorvana.

KONTAKT
I denna rekrytering samarbetar EMAB Sweden med FindMood. Du ansöker till tjänsten på www.findmood.se. Ansvarig rekryterare är Anna Andersson och hör gärna av dig med frågor under processens gång till anna@findmood.se eller 0708-941101. Vi räknar med att påbörja urvalsarbetet senast den 21 november. Välkommen med din ansökan!

Ställare/operatör kantpress

Arbetsbeskrivning:

Vi söker nu en erfaren och engagerad ställare/operatör för kantpress som kommer att spela en nyckelroll i EMABs produktionsprocess. Du kommer att vara ansvarig för att ställa in och justera kantpressmaskiner för att säkerställa korrekt och effektiv produktion. Din förmåga att ta ansvar och lösa problem kommer att vara avgörande för att upprätthålla ett smidigt produktionsflöde.

Huvudsakliga ansvarsområden:

  • Utföra inställningar och justeringar av kantpressmaskiner enligt specificerade krav och produktionsorder
  • Övervaka produktionsprocessen och säkerställa att produkterna uppfyller höga kvalitetsstandarder
  • Identifiera och lösa problem som kan uppstå under produktionen för att undvika produktionsavbrott
  • Samarbeta med produktionspersonal och underhållsteam för att säkerställa optimal maskinprestanda
  • Följa säkerhetsföreskrifter och företagets riktlinjer för att säkerställa en säker arbetsmiljö.

Kvalifikationer:

  • Erfarenhet av att ställa in och arbeta med kantpressmaskiner
  • Teknisk kompetens inom maskininställningar och problemlösning
  • Grundläggande förståelse för ritningsläsning och produktionsprocesser
  • God kommunikationsförmåga och förmåga att samarbeta med olika teammedlemmar
  • Säkerhetsmedvetenhet och förmåga att följa säkerhetsföreskrifter

 

Om du är en dedikerad och erfaren ställare med en stark känsla av ansvar och problemlösningsförmåga, skicka ditt CV och ett personligt brev där du beskriver din erfarenhet och varför du är intresserad av rollen som ställare inom kantpress.

 

I denna rekrytering samarbetar EMAB Sweden AB med Puls Bemanning & Rekrytering.
Välkommen att registrera din ansökan på Puls webbsida, länk nedan.
Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Andreas Bogesten på Tel: 079-338 80 01 för mer information.

Att jobba på EMAB

Hos oss på EMAB arbetar vi i en modern organisation där vi tror på varje medarbetares engagemang i teamet och arbetslaget för att tillsammans arbeta för gemensamma mål. 

Våra medarbetare trivs hos oss. Ett bevis på detta är låg personalomsättning och flera har tagit chansen att göra karriär inom företaget, men nya utmanande och mer ansvarsfulla arbetsuppgifter högre upp i organisationen.

Är du sugen på en ny karriär?

EMAB Sweden AB
Götgatan 9
334 33 Anderstorp

EMAB Sweden AB
Box 23
334 21 Anderstorp

+ 46 (0)371-58 71 20

Måndag–fredag
07.00–16.00