Karriärmöjligheter i det plåtlitliga företaget

Vi på EMAB vill gärna få kontakt med med dig som har ett bra driv och gillar att engagera dig i ditt arbete. Om du har utbildning eller erfarenheter inom plåt- och metallbearbetning – allt från operatör, konstruktör, kvalitet eller försäljning – hör av dig! Även om vi för tillfället inte har några lediga tjänster, får du gärna skicka oss ditt CV och ett personligt brev med vilken typ av tjänst du har intresse av.

Affärsutvecklare med tekniskt intresse

Hos EMAB arbetar vi med många tekniker för plåtformning. Det gör oss till riktiga specialister. Vi har maskinparken och vi vet hur den ska användas för att bearbeta materialet på bästa sätt. Vi vet med vår långa erfarenhet allt om materialkvaliteter och deras olika egenskaper vid bearbetning.

I rollen som Affärsutvecklare på EMAB får du en fantastisk möjlighet att vara med och fortsätta utveckla våra försäljningsinsatser. Dina insatser riktar sig mot våra befintliga och nya kunder inom både fordons- och verkstadsindustrin där det finns stor potential att växa ytterligare. Genom strategiskt och operativt arbete i nära samarbete med VD och andra nyckelpersoner är målet att nå uppsatta försäljnings- och lönsamhetsmål för Emab Sweden AB.

Du tar ett övergripande ansvar för dina affärer och arbetar proaktivt mot kund i syfte att bibehålla och utveckla framgångsrika relationer. Förutom att driva och utveckla våra affärer och kundrelationer ger rollen dig möjligheter att både bidra och påverka hela vår affärsprocess från marknadsaktiviteter till interna rutiner. Du ingår i företagets ledningsgrupp.

Mer information om tjänsten samt uppgifter för din ansökan hittar du hos vår rekryteringpartner Finnvedens Säljkraft. Klicka HÄR.

Ställare/operatörer automatpressning samt ställare manuell pressning

Som ställare/operatör hos EMAB Sweden får du en nyckelroll och ett stort ansvar för att optimera produktionen. Huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara, verktygsuppsättning, igångkörning, kvalitetskontroller och processoptimering samt provkörningar av nya produkter i EMABS automatiska excenterpressar samt på den manuella pressavdelning som finns i de nya lokalerna i Anderstorp.

Mer information om tjänsterna samt uppgifter för din ansökan hittar du hos vår rekryteringspartner Puls Bemanning. Klicka HÄR.

Att jobba på EMAB

Hos oss på EMAB arbetar vi i en modern organisation där vi tror på varje medarbetares engagemang i teamet och arbetslaget för att tillsammans arbeta för gemensamma mål. 

Våra medarbetare trivs hos oss. Ett bevis på detta är låg personalomsättning och flera har tagit chansen att göra karriär inom företaget, men nya utmanande och mer ansvarsfulla arbetsuppgifter högre upp i organisationen.

 

Är du sugen på en ny karriär?

EMAB Sweden AB
Götgatan 9
334 33 Anderstorp

EMAB Sweden AB
Box 23
334 21 Anderstorp

+ 46 (0)371-58 71 20

Måndag–fredag
07.00–16.00