Efterbearbetning, ytbehandling, montering och lagerhållning

EMAB skapar helhetslösningar som underlättar och effektiviserar för kunden. Genom vår flexibilitet kan vi göra vårt yttersta för att skapa kundspecifika lösningar.

Trumling

Vi erbjuder efterbehandling av detaljer med exempelvis trumling för att få bort vassa grader.

Ytbehandling och värmebehandling

Vi ombesörjer olika former av värmebehandling, härdning och liknande för att ge produkterna ännu bättre egenskaper, funktion eller utförande. Vi har ett mycket brett leverantörsnätverk och tillgodoser marknadens alla behov.

Montering och packning

Hos EMAB får du hjälp med montering, sammansättning och paketering. Vi tillhandahåller tjänsterna du önskar, vilket även inkluderar inköp av exempelvis fästelement eller komponenter i andra material än metall.

Lagerhållning

För maximal flexibilitet och smarta logistiska lösningar erbjuder vi också lagerhantering efter våra kunders önskemål, vilket även inkluderar sampaketering och distribution.

Hur kan vi hjälpa dig?

Du har behov av en detalj i plåt eller en sammansatt produkt där plåt är ett av de ingående materialen. Du behöver inte ha koll på vilken tillverkningsmetod som är den som ger bästa lösningen eller vilken som är mest ekonomisk för dig som kund. Det är det vi har koll på, och vi har maskinparken!

Vi är gärna med redan under produktutvecklingsfasen för att bidra med konstruktionslösningar och rekommendationer för kostnadseffektiv produktion och kloka materialval.

Fyll i formuläret här så kontaktar vi dig för att diskutera era behov och önskemål.

5 + 14 =

EMAB Sweden AB
Götgatan 9
334 33 Anderstorp

EMAB Sweden AB
Box 23
334 21 Anderstorp

+ 46 (0)371-58 71 20

Måndag–fredag
07.00–16.00